WAAROM KIEZEN VOOR EEN AVASCO SPRINKLERTANK??

  • Meer dan 45 jaar ervaring en expertise aanwezig bij Avasco Industries nv in plaatbewerking en plaatconstructies voor diverse industriële markten.
  • Meer dan 30 jaar ervaring en expertise aanwezig bij Avasco Bulk & Storage in ontwerp, productie en montage van o.a. sprinklerwatertanks.
  • Meer dan 100 referenties per jaar en nu al meer dan 2500, wat aangeeft dat ons product gekend en betrouwbaar is!
  • Hoogwaardige kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen door volledig geïntegreerde engineering en productie van coil tot eindproduct.
  • Conformiteit en certificatie door FM Approvals, NFPA22, NEN-EN12845, VdS-CEA4001 en andere.
  • Montage door VCA gecertificeerde monteurs en als firma volledig VCA** gecertificeerd.
  • Marktaandelen in België, Nederland, Duitsland, Polen en andere Europese landen.
  • Mogelijkheden voor "tailer made" en speciale vormen, van idee tot eindproduct.

avasco-sprinklertanks.be - Historiek

Avasco Industries nv is sinds 1968 actief in de plaatbewerking en is de laatste jaren explosief gegroeid naar een gerenommeerde firma met 70.000 m² gebouwen met 3 afdelingen:

* Rekken (toepassing in huishoudelijk en industrieel gebruik)

* Subcontracting en solar (algemene plaatbewerking en supportsysteem voor zonnepanelen)

* Bulk & Storage (toepassing in sprinklerinstallaties, waterbehandeling en droge stoffen zoals graanopslag)

Avasco Industries nv (www.avasco.be) behoort tot de groep Vergalle Invest (www.vergalle.be) waaronder ook Stokota nv (www.stokota.be) met een jaaromzet van > € 150 mln.

Voor meer informatie van de verschillende activiteiten van Avasco Industries, Stokota en Vergalle, verwijzen wij U naar de betreffende websites.

Avasco Bulk & Storage is in 2007 overgeplaatst van Stokota nv naar Avasco Industries nv om de constante kwaliteitsverbetering op de juiste locatie te zetten en verder te ontwikkelen naar de vraag van de diverse markten.

Avasco Bulk & Storage is sinds 2011 ook gevestigd in Polen waarbij uiteraard ook de andere producten van Avasco Industries geproduceerd worden voor de Poolse en aangrenzende markten.

Avasco Bulk & Storage heeft ook voor diverse andere markten geschikte mogelijkheden:

Opslagtanks kunnen in gegalvaniseerd staal met of zonder een extra coating, maar ook in roestvast staal worden geleverd, afhankelijk van de toepassing.

Voor meer informatie kunt U ons altijd contacteren.

Avasco Industries nv is succesvol en explosief gegroeit, mede door het beleid van hoogstaande kwaliteit en door een goed team van opgeleide mensen die zorg dragen en respect hebben voor hetgeen onze klanten in opdracht geven.

Ga naar de map "Sprinklertanks" voor meer informatie over wat zijn sprinklertanks, capaciteiten, technische dokumentatie, certificatie, tekeningen en foto's.